werknemers

VOOR WERKNEMERS

Onze mensen werken in een luxe omgeving waarin werkvreugde een belangrijk goed is. Mooie opdrachten met langdurig uitzicht. Een duidelijk salaris en vlotte betaling. Echt ergens deel van uitmaken in plaats van het zoveelste nummer. Dat maakt ons uniek! Ook heb je recht op mooie extra’s zoals masterclasses en kortingsregelingen bij Grand Hotel Huis ter Duin.

MEER INFORMATIE

opdrachtgevers

VOOR OPDRACHTGEVERS

Adriaan Werkt is een horeca intermediar en opleider. Onze diensten op het gebied van uitzendbemiddeling en opleidingen specialiseren wij ons in housekeeping, koks, bediening en onderhoudsmedewerkers. Onze partner is het Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk. Onze opdrachtgevers zijn bekende hotels, beachclubs en restaurants.

MEER INFORMATIE

werknemers

ONZE FILOSOFIE

Het landschap van de horeca wijzigt snel in de uitdagende marktomstandigheden. Dit vraagt versneld het personele vraagstuk opnieuw te bekijken en in te vullen. In navolging van andere branches zoals o.a. de bouwbranche zien wij een groeiende vraag naar flexibel, betrouwbaar en gekwalificeerd personeel. Dit vertaald zich in een zogenaamde flexibele schil, waarin horeca ondernemers toekomst gericht en risico avers kunnen ondernemen in uitdagende tijden, maar hierin niet hoeven in te leveren op kwaliteit.

MEER INFORMATIE

ADRIAAN BEDIENT

bediening & banqueting

ADRIAAN REINIGT

housekeeping

ADRIAAN KOOKT

Chefs, Sous-Chefs
Chef de Partie, Koks algemeen

[recent_posts num=”1″]

[recent_posts num=”1″ cat=”7″]

[recent_posts num=”1″ cat=”8″]

ADRIAAN WERKT EN LEERT

Vergroot je kennis, volg de opleidingen, upgrade je CV! Als je werkt bij Adriaan, leren wij je alles dat nodig om je goed onderbouwd en zelfverzekerd aan het werk te kunnen. Wij bieden je daarnaast unieke masterclasses van de beste in het vak. Bij alle onderdelen van Adriaan Leert krijg je bij voltooiing een certificaat dat een aanvulling op je CV is, wij voegen waarde toe voor onze medewerkers!

 
 

Wij ontzorgen, beheersen risico en leveren 5 sterren kwaliteit!

 

  • Ontzorgen van personeelsvraagstukken, ziekte, verlof, ontslag en verloning.
  • Volledig geïntegreerd in uw organisatie, geen verandering in uw werkproces.
  • Cashflow optimalisatie door flexibele betalingstermijnen, in samenwerking met DBS2.
  • Personeel op hoog niveau door Adriaan Academy certificaat.
  • Opleiding ism Grand Hotel Huis ter Duin Storting G rekening, vrijwaring van aansprakelijkheden voor uitzendkrachten en ZZP’ers.

Onze Propositie

Wij geloven dat wij een intermediair en opleider gecreëerd hebben waarin wij uw huidige ambulante krachten in piekmomenten of evenementen op een hoger niveau kunnen leveren. Daarnaast kunnen wij
een flexibele schil bouwen voor uw dagelijkse operatie, waarin wij ons specialiseren in housekeeping, kelners en koks. Onze medewerkers leveren wij met een Adriaan Leert certificaat in samenwerking met Grand Hotel Huis ter Duin. Onze medewerkers zijn opgeleid in een vijf sterren omgeving met dezelfde hoge eisen aan kwaliteit.

0252 700 228

l

info@adriaanwerkt.nl

Gieterij 26

2211XK Noordwijkerhout

KvK 78271002

BTW: NL861325898B01

Voor open sollicitaties kunt u ons sollicitatieformulier gebruiken.