Onze Filosofie

Het landschap van de horeca wijzigt snel in de uitdagende marktomstandigheden. Dit vraagt versneld het personele vraagstuk opnieuw te bekijken en in te vullen. In navolging van andere branches zoals o.a. de bouwbranche zien wij een groeiende vraag naar flexibel, betrouwbaar en gekwalificeerd personeel. Dit vertaald zich in een zogenaamde flexibele schil, waarin horeca ondernemers toekomst gericht en risico avers kunnen ondernemen in uitdagende tijden, maar hierin niet hoeven in te leveren op kwaliteit.

Onze Propositie

Wij geloven dat wij een intermediair en opleider gecreëerd hebben waarin wij uw huidige ambulante krachten in piekmomenten of evenementen op een hoger niveau kunnen leveren. Daarnaast kunnen wij
een flexibele schil bouwen voor uw dagelijkse operatie, waarin wij ons specialiseren in housekeeping, kelners en koks. Onze medewerkers leveren wij met een Adriaan Leert certificaat in samenwerking met Grand Hotel Huis ter Duin. Onze medewerkers zijn opgeleid in een vijf sterren omgeving met dezelfde hoge eisen aan kwaliteit.

Onze Oprichters

Adriaan Werkt is opgericht door Simon Adriaan Visscher, Theodoor Visscher en Stephan Stokkermans.