Voorbereidingskok in Grand Hotel Huis ter Duin

De keukenbrigade zoekt ter versterking van het team een Voorbereidingskok. Samen met het keukenteam draag jij zorg voor de keukenwerkzaamheden en zorg je dat jouw mise en place in orde is. jij als voorbereidingskok bent dus van cruciaal belang voor de mise & place van onze Brasserie La Terrasse en Terrace Bar keuken. 

Werken in Grand Hotel Huis ter Duin is een beleving op zich, als voorbereidingskok doe jij er alles aan om het keukenteam met de mise en place te ondersteunen. Samen met een enthousiast team zorg jij ervoor dat de mise en place op orde is en draag je daarmee aan het succes van Grand Hotel Huis ter Duin.

WAT GA JE DOEN ALS VOORBEREIDINGSKOK?

Als voorbereidingskok verricht je werkzaamheden in zowel de keuken van BLT als voor de keuken van de TB. Je werkzaamheden vinden met name overdag plaatst. In je rol stuur je 1 a 2 hulpkoks aan. De werkzaamheden bestaan oa uit;

  • Uitpakken van leveringen, assisteren bij opslag;
  • Beoordelen van de kwaliteit van te gebruiken producten/ingrediënten;
  • Verrichten van voorbereidende werkzaamheden, wassen, snijden, (voor)koken, mengen, roeren e.d;
  • Klaarzetten van hulpmiddelen;
  • Uitvoeren van de bereidingen, bewaken/controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d.;
  • Begeleiden van de hulpkracht(en), geven van aanwijzingen en instructies;
  • Schoonmaken van de werkomgeving;
  • Afwassen van gereedschappen;
  • Verzamelen en afvoeren van (keuken)afval;
  • Werken volgens voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en huisstijl

Hoe pas jij je kwaliteiten toe?

Als voorbereidingskok verricht je werkzaamheden in zowel de keuken van BLT als voor de keuken van de TB. Je werkzaamheden vinden met name overdag plaatst. In je rol stuur je 1 a 2 hulpkoks aan. De werkzaamheden bestaan oa uit;

  • Uitpakken van leveringen, assisteren bij opslag;
  • Beoordelen van de kwaliteit van te gebruiken producten/ingrediënten;
  • Verrichten van voorbereidende werkzaamheden, wassen, snijden, (voor)koken, mengen, roeren e.d;
  • Klaarzetten van hulpmiddelen;
  • Uitvoeren van de bereidingen, bewaken/controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d.;
  • Begeleiden van de hulpkracht(en), geven van aanwijzingen en instructies;
  • Schoonmaken van de werkomgeving;
  • Afwassen van gereedschappen;
  • Verzamelen en afvoeren van (keuken)afval;
  • Werken volgens voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en huisstijl.

Functieverwachtingen, wie ben jij?

Werken in een keuken vind je leuk en je hebt affiniteit met eten en koken. Je slaat de handen in elkaar bent een werker. Je voldoet aan of beheerst grotendeels;

  • Een vakgericht koksdiploma is een voordeel;
  • Bekend met HACCP;
  • Beheersing van de Nederlandse taal en/of Engelse taal;
  • Gemotiveerd en actieve houding;
  • Teamplayer;
  • Stressbestendig.

Wij bieden jou:

De keukens van BLT en TB bieden jou een afwisselende functie in een prettige (werk) omgeving en; 

  • Eeen flexibel contract, werken wanneer jij wilt.
  • Een salaris naar functie, niet naar leeftijd
  • Opbouw van vakantiedagen en 8% vakantietoeslag;
  • Inzichtelijke urenregistratie, registratie van overwerk, tijd voor tijd regeling;
  • Tegemoetkoming in de reiskosten (afhankelijk van afstand woon-werkverkeer);
  • Free for One, personeelskorting in al onze restaurants;
  • Korting op kamerovernachtingen;
  • Mogelijkheid tot woonruimte dicht in de buurt van het hotel en parkeervoorzieningen.
SOLLICITATIEFORMULIER

    Personalia


    JaNee

    Adres Gegevens

    curriculum vitae