Ben jij een echt vroege vogel en hou jij er van om een ontbijt te verzorgen op niveau? Dan is werken bij Grand Hotel Huis Ter Duin als ontbijtkok iets voor jouw! Je bent onder andere verantwoordelijk voor het verzorgen van het ontbijt op maat. Daarnaast denk jij mee in het ontwikkelen van de A La Carte kaart van het ontbijt.
FUNCTIEOMSCHRIJVING
Als Ontbijt kok ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van het gehele ontbijtbuffet en de div. a’la carte aanvullingen. Je draagt zorg voor de mise en place, het voorbereiden en het opmaken van uiteenlopende gerechten. Het ontbijt draait door jouw enthousiasme een optimaal servies en je weet gerechten/buffetten met zorg en kwaliteit te verzorgen. Plezier en een positieve houding vinden wij erg belangrijk zowel tegenover gasten als je collega’s. Door jou en je collega/s beginnen onze gasten de dag zoals ze hem elke dag willen starten. De werkzaamheden bestaan o.a. uit;
- Zelfstandig verzorgen en bereiden van de ontbijt mogelijkheden binnen het hotel;
- Beoordelen van de kwaliteit van te gebruiken producten/ingrediënten op o.a. versheid, houdbaarheid etc. en klaarzetten van hulpmiddelen;
- Bereiden van gerechten/gerecht gedeelten volgens recept en planning;
- Plannen van de dagelijkse werkzaamheden en bestellen van producten en ingrediënten;
- Meedenken en creatieve gerechten aandragen voor nieuwe invulling menu’s;
- Toezien op de werkzaamheden van de evt. leerlingen en stagiaires; geven van aanwijzingen en controleren van kwaliteit;
- Schoonmaken van de werkomgeving en keukenapparatuur.;
FUNCTIEVERWACHTINGEN, WIE BEN JIJ?
Je hebt al wat ervaring in de keuken, bij voorkeur in een vergelijkbare functie. Je werkt graag met verse en mooie producten en je wilt hier het beste uithalen in de gerechten die je maakt. Je voldoet aan of beheerst grotendeels;
- Een vakgericht koksdiploma is een voordeel, bij voorkeur SVH-kok opleiding of vergelijkbaar;
- Bekend met HACCP;
- Ervaring in de keuken, bij voorkeur een soortgelijke keuken;
- Beheersing van de Nederlandse taal en/of Engelse taal;
- Flexibel inzetbaar;
- Gemotiveerd en actieve houding;
- Teamplayer;
- Stressbestendig;
WIJ BIEDEN JOU ALS ONTBIJTKOK:
De keukens van Grand Hotel Huis ter Duin bieden jou een afwisselende en uitdagende functie in een prachtige omgeving met een prachtige omgeving met;
- Werken wanneer jij wil, flexibele uren
- Diverse ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
- Een unieke ervaring in een dynamische werkomgeving;
- Een salaris conform Horeca CAO naar functie niet naar leeftijd
- Opbouw van vakantiedagen en 8% vakantietoeslag;
- Tegemoetkoming in de reiskosten (afhankelijk van afstand woon-werkverkeer);
- Free for One, personeelskorting in al onze restaurants;
- Korting op kamerovernachtingen;
- Een mooie werkgever op jouw C.V.!
- Mogelijkheid tot woonruimte dicht in de buurt van het hotel en parkeervoorzieningen;