Adriaan werkt voor opdrachtgevers

Dank voor interesse in Adriaan Werkt, Adriaan Werkt is een horeca intermediar en opleider. Onze diensten op het gebied van uitzendbemiddeling en opleidingen specialiseren wij ons in housekeeping, koks, bediening en onderhoudsmedewerkers. Onze partner is het Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk. Onze opdrachtgevers zijn bekende hotels, beachclubs en restaurants.

Onze opdrachtgevers zijn onze partners in het creëren van een optimaal personeelsbestand. Wij werven voor u, leiden ze op en plaatsen ze op detachering en uitzendbasis in uw organisatie. Hiermee creëert u een flexibele schil om uw operatie die zich vertaald in een moderne kijk op het personeelsvraagstuk, die toekomstbestendig is en een duurzame kweekvijver voor toekomstig talent.

Onze flexibiliteit en risicobeheersing geven u de ontzorging, of het nu ziekte, verlof, ontslag en verloning is, wij helpen u met alles.

Het personeel dat wij werven wordt opgeleid door onze opleidingstak Adriaan Leert, dit is in samenwerking met Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk. Hierdoor zijn onze medewerkers getraind op het hoogste niveau.

Om uw risico’s te beheersen op het gebied van aansprakelijkheden werken wij met een g-rekening en vrijwaren u van alles voor zowel uitzendkrachten als zzp verhoudingen.

Heeft u interesse in een samenwerking met Adriaan Werkt, neem dan contact met ons op om een eerste gesprek in te plannen. Onze medewerkers staan voor u klaar.

 

Adriaan werkt samen met onder andere:

Van der Valk
duinrell
harbour club
Huis ter Duin
NH Hotels
Huis ter Duin

0252 700 228

l

info@adriaanwerkt.nl

Vennestraat 38G

2161 LE Lisse

KvK 78271002

BTW: NL861325898B01

Voor sollicitaties kunt u ons sollicitatieformulier gebruiken.